Informatie voor particulieren

Of u nu een CV moet opstellen, een motivatiebrief wil schrijven of juist een (formele) brief, foutloos schrijven blijft moeilijk. Toch is het belangrijk dat een tekst verzorgd en correct is. Een document met taalfouten wordt vaak niet serieus genomen en het zou bijzonder jammer zijn als de gedane moeite geen vruchten afwerpt.

Wanneer u een korte of een lange tekst in de Nederlandse taal moet schrijven, kan Mabelis Tekstadvies u helpen om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Wij kunnen uw tekst redigeren en perfectioneren. Indien gewenst, kunnen wij zelfs uw tekst voor u of met u samen schrijven.

Neem gerust contact met ons op, wanneer u op zoek bent naar een verbeterde versie van uw eigen tekst of naar een hele nieuwe tekst.

Wat kunnen wij zoal voor u betekenen?

  • We adviseren u over doelgroepgericht taalgebruik.
  • Wij corrigeren uw tekst op spelling en grammatica.
  • We redigeren op zinsopbouw en formulering.
  • Wij doen suggesties om de algemene leesbaarheid van uw tekst te vergroten.
  • We schrijven uw tekst (samen met u).

tarieven voor particulieren

werkwijze voor particulieren

Onze contacten:

Wij bieden geen diensten in de Engelse taal, maar hebben wel goede contacten met een native speaker, die particulieren van dienst zou kunnen zijn. Ook voor zoekmachine optimalisatie (SEO) en webdesign hebben wij een specialist in ons portfolio, waarnaar wij u graag verwijzen.