Deadline’ dat is het woord waar Jill en Ruth van Mabelis Tekstadvies inderdaad enorm goed op kunnen inspelen. Ik had Jill en Ruth al eerder gesproken, maar we hadden nog nooit een samenwerking opgezet. Toen ik ze belde met heel wat haast, gaven ze me direct het gevoel dat ze ons goed, snel en zorgvuldig zouden helpen. Daarom kregen zij de opdracht om de SEO teksten voor de nieuwe website van LINFOSYS te schrijven.

Jill en Ruth schijven op een zeer professionele wijze en hebben zich ook echt verdiept in ons bedrijf en in de technische details van onze producten. Hierdoor waren de teksten perfect geschreven voor ons en onze doelgroep. Top werkwijze, eerlijk advies, professionele teksten en goede communicatie. Wat wil je nog meer?

Roel Dirksen – Business Development Manager bij LINFOSYS

Ik ben heel blij dat ik mijn HRM afstudeerscriptie toch nog heb laten checken door Ruth en Jill van Mabelis Tekstadvies! Ik twijfelde wel even, omdat het weer extra geld kostte, bovenop mijn collegegeld. Achteraf ben ik super blij dat ik het heb gedaan, want zij zagen allemaal punten die mijn begeleiders op school niet hadden opgemerkt. Mijn HRM afstudeerscriptie werd niet geaccepteerd, maar met hun tips kon ik tijdig nog het wat tekst veranderen. Hierdoor is mijn scriptie echt beter geworden. Uiteindelijk heb ik er een 8 voor gehaald. Daarom beveel ik deze schrijfhulp aan iedereen aan! Qua prijs zijn zij iets goedkoper dan de standaard bureaus en Ruth en Jill kijken er allebei naar. Beste studenten, succes met jullie afstudeer-struggle en vergeet niet: “Jill & Ruth willen altijd helpen!”

Debie – Studeerde HRM aan de Hogeschool Utrecht

Trots zijn wij op de samenwerking tussen Mabelis Tekstadvies en UpUco! Wij zijn de marktleider in Informeel Leren, dat uitgaat van de talenten van mensen. Het talent van de dames Mabelis ondersteunt ons bij het schrijven van onze teksten, zoals voor nieuwsbrieven en voor nieuwe producten. Ruth en Jill werken met korte doorlooptijden en zijn zeer goed in staat om zowel luchtige, als zakelijke stukken te schrijven. Ook bieden ze inhoudelijke suggesties, waarmee je zelf kunt doen wat je wilt. Dit alles op basis van wederzijds vertrouwen en respect!

Karin Goldewijk – Directrice UpUco

Mabelis Tekstadvies heeft 25 informatieve en wervende SEO-teksten geschreven over Nederlandse steden waar MVGM woningaanbod heeft. MVGM, een landelijke vastgoedregisseur, heeft deze op de website ikwilhuren.nu geplaatst.

Voorbeelden hiervan zijn de teksten over Amsterdam, Amersfoort en Zwolle.

MVGM Woonmanagement

Mabelis Tekstadvies heeft mij zeer kundig geholpen met het redigeren en structureren van mijn afstudeeronderzoeksverslag. Ik werd erg klantvriendelijk geholpen met een persoonlijke benadering. Ik vond het prettig dat er voorafgaand aan de opdracht duidelijk gecommuniceerd werd over de mogelijkheden wat betreft planning, levering en kosten. Alle gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen en ik ben erg tevreden met het resultaat! Ik kan dit iedereen aanraden die met een gerust gevoel wil afstuderen!

Student Mondzorgkunde – Hogeschool Utrecht

Ik heb Mabelis Tekstadvies ingeschakeld om mij te helpen bij het schrijven van een motivatiebrief. Duidelijk werd aangegeven hoe zo’n brief tot stand moest komen. Daarna hielpen ze met mijn formulering en redigeerden zij het stuk. Een perfecte brief die aansluit bij de vacature was het resultaat.

Mevr. Swagemakers-v.d.Veeke – Particulier

Als fotograaf wil ik mij vooral bezig houden met mijn vak! Dat neemt niet weg dat mijn website wel een professionele indruk moet maken. Mabelis Tekstadvies zorgde ervoor dat ik mij geen zorgen hoef te maken over de tekst op mijn website. De dames voerden een volledige redactie uit.

Een zeer waardevolle aanvulling!

Marijke heeft inmiddels haar site vernieuwd en hiervoor ook zelf tekst geschreven.

Marijke Rosmolen – Zelfstandig fotograaf

Na maanden werken aan mijn Masterthesis Bestuurskunde, zagen ikzelf en de spellingscontrole geen taalfout meer. Gelukkig was daar Mabelis Tekstadvies. Ze hebben de hele thesis grondig doorlopen en perfect ontdaan van alle grammatica- en spelfouten, compleet met alle afbreekstreepjes. Ze geven zelfs advies over een betere zinsbouw en tekstvolgorde. Voor elke thesis aan te raden!

Frank Berens – Afgestudeerd Bestuurskundige

Inmiddels heb ik meerdere opdrachten laten uitvoeren door de dames van Mabelis Tekstadvies. Het resultaat is een mooie nieuwe website voor mijn tweede onderneming en een wervende vacaturetekst. Ik ben onder de indruk van de snelheid en kwaliteit van werken!Roobos

Raymon Roodhuyzen – Eigenaar Roobos / Flora-direct