Hoe gaan wij voor studenten te werk?

In principe verloopt alles per e-mail. Wanneer je aangeeft dat persoonlijk contact noodzakelijk is, dan bespreken wij de mogelijkheden daarvoor.

De te corrigeren tekst e-mail je naar ons als tekstdocument (bij voorkeur in WORD). Dit kan via info@mabelis-tekstadvies.nl of via de uploadknop op onze contactpagina. Wij geven vervolgens binnen twee werkdagen aan wat de kosten zijn en hoe lang het duurt voordat je je werk gecorrigeerd terugkrijgt. Dit doen we door middel van een offerte.

Wanneer je akkoord gaat met de offerte, door de e-mail met de offerte te beantwoorden, en wanneer je het bedrag op de offerte vooraf hebt betaald, starten wij je adviestraject.

Je ontvangt de verbeterde versie van je eigen werk op of voor de afgesproken datum. Hierin zijn de wijzigingen, suggesties en opmerkingen, op zo’n manier aangebracht, dat je kunt zien wat door ons is aangepast en wordt geadviseerd. Aan deze mail voegen wij tevens de eindfactuur toe.

Indien je graag wilt dat wij je advies sneller mailen, dan kun je dit bespreekbaar maken. Aan snellere verwerking zijn, afhankelijk van de vraag en onze agenda, soms meerkosten verbonden.